Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su osnovna pravila kupovine u našoj Internet prodavnici.


Korišćenje Internet prodavnice

Korisnik prihvata korišćenje Internet prodavnice www.ap-sporting.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisniku je strogo zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja Internet prodavnice. Ovakvo i svako drugo korišćenje koje nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.Cene na sajtu

Sve cene na sajtu su iskazane sa uračunatim PDV-om.
Ukoliko je za artikal odobren internet popust, popust je odobren u odnosu na cenu artikla u našim maloprodajnim objektima, iskazan je i procentualno i brojčano i odobren je samo za artikle naručene putem internet narudžbenice.Modaliteti plaćanja su: 

 • Pouzećem - u gotovini, prilikom preuzimanja naručene robe, (koja se uz fiskalni račun isporučuje na adresu kupca), službi CITY EXPRESS-a koja vrši isporuku robe. 
 • Virmanom - pravna lica nakon poslate Internet narudžbenice naknadno dobijaju predračun na osnovu koga vrše plaćanje.  
 • Robu naručenu preko naše Internet prodavnice možete platiti i podići u nekom od naših maloprodajnih objekata, gde možete iskoristiti dodatne mogućnosti plaćanja: čekovima gradjana, Dina, Visa, Diners, Master, Maestro i drugim podržanim karticama.


Isporuka robe

 • Rok isporuke je 1 - 4 dana.
 • Prilikom isporuke robe kupac dobija fiskalni račun.
 • Isporuka robe za firme vrši se nakon registrovanja uplate na računu prodavca 
  (plaćaju virmanski po predračunu koji dobijaju naknadno, nakon kreiranja narudžbenice i prilikom isporuke robe dobijaju račun-otpremnicu).
 • Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka izvan teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.


Cena prevoza

 • Ukoliko je vrednost naručene robe putem internet narudžbenice jednaka ili preko 5.000 dinara,
  troškove transporta snosi AP Sporting d.o.o.
 • Ukoliko je vrednost naručene robe putem internet narudžbenice manja od 5.000 dinara, 
  troškovi prevoza se obračunavaju po važećem cenovniku izabrane službe transporta i kupac ih plaća službi transporta.Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014 i 10/2016 - drugi zakon), kupovina i naručivanje preko naše prodajne internet stranice www.ap-sporting.rs smatra se prodajom na daljinu. Detaljnije o pravima kupaca koji kupuju i naručuju robu na daljinu možete pročitati na sledećem linku:

UGOVOR O PRODAJI NA DALJINU I IZJAVA O ODUSTAJANJU OD UGOVORA - detaljno

 


  

Garancija

Garantni rok počinje danom prodaje artikla, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca.

Da bi se izbegli nesporazumi, dužnost kupca je da prilikom isporuke izvrši pregled primljenog artikla i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja. U tom slučaju će artikal biti zamenjen.

Kupac gubi pravo na garanciju ako kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na artiklu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica, odnosno ako se ne pridržava garantnih uslova dobijenih uz artikal.

Za sve artikle pod garancijom važe prava navedena u garantnom listu.

Zakonski propisi su osnov za ostvarivanje svih prava vezanih za garancije.Postupak reklamacije

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

 1. Reklamacija prilikom isporuke - prijema robe
  Ukoliko se prilikom prijema naručene robe, konstatuje da je isporučeni artikal oštećen, nekompletan, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju.
  Davalac garancije će popraviti neispravni artikal, zameniti ga novim ili vratiti novac.
 2. Reklamacija u  garantnom roku - davalac garancije, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka artikala koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim, odnosno deklarisanim karakteristikama. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će popraviti neispravni artikal, zameniti ga novim ili vratiti novac.

  U ovom slučaju, kupac artikal šalje isključivo na adresu ovlašćenog servisa, upisanu na garantnom listu (u slučaju slanja u neovlašćeni servis, artikal gubi garanciju). Nakon toga, ovlašćeni servis za taj proizvod donosi odluku da li će se kupcu dati nov proizvod ili će se izvršiti povraćaj novca. 


Da bi kupac ostvario pravo na reklamaciju potrebno je da:

 • reklamirani proizvod dostavi u ovlašćeni servis naznačen na garantnom listu,
 • podnese na uvid original garantnog lista i fiskalni račun,
 • dostavi opis neispravnosti,

Nakon toga, sve informacije o statusu artikla koji je na servisu, kupac isključivo dobija od ovlašćenog servisa.

 • Za dodatne informacije u vezi garancije, kvaliteta i postupka reklamacije možete nas kontaktirati na e-mail adresu: office@ap-sporting.rs,
 • Možete nas kontaktirati na telefon +381 11 26 12 167,
 • Možete nas kontaktirati pismenim putem na adresu: AP Sporting d.o.o. Bežanijska 10, Zemun, Beograd 11080,
 • Možete nas kontaktirati koristeći kontakt formu Kontaktirajte nas.

 Privatnost podataka

 • AP Sporting d.o.o. se obavezuje da će podatke koji su nam neophodni za formiranje Narudžbina (ime, prezime, adresa, e-mail, telefon...) i isporuku naručene robe, čuvati kao privatnost svojih kupaca
 • Prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima/korisnicima, zaista neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
 • Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Zaposleni u preduzeću AP Sporting d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
 • Podaci o traženim i kupljenim artiklima, kao i o stranicama koje korisnici posećuju prikupljamo, analiziramo, obrađujemo i koristimo u cilju poboljšanja ponude, izgleda i načina korišćenja naših stranica, kako bismo korisnicima omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. AP Sporting d.o.o. se obavezuje da prikupljene podatke neće koristiti ni u koje druge svrhe.

 

Fotografije 

 • Fotografije na Internet prodavnici su vlasništvo AP Sporting d.o.o. 
 • Logo-fotografije proizvodjača artikala predstavljaju  njihovo vlasništvo
 • Logo Google+ je vlasništvo Google, Inc.
 • Logo Facebook je vlasništvo Facebook, Inc. 
 • Logo Twitter je vlasništvo Twitter, Inc.
 • Logo Linkedin je vlasništvo Linkedin, Inc.
 • Logo YouTube je vlasništvo Google, Inc. 
 • Logo Google Adwords je vlasništvo Google, Inc. 
 • Zabranjeno je svako upotrebljavanje, kopiranje i pozajmljivanje fotografija sa Internet prodavnice

 

Korišćenje sadržaja

Nije dozvoljeno koristiti Internet prodavnicu u svrhe zabranjene Zakonom ili na način koji se protivi javnom moralu  (npr. na način koji bi mogao predstavljati krivično delo ili kršenje drugih važećih propisa ili ohrabriti ponašanje koje se može smatrati krivičnim delom ili se takvim ponašanjem krše drugi važeći propisi.

Nije dozvoljeno distribuirati, modifikovati, kopirati, prenositi, izlagati, objavljivati, štititi kao vaše pravo intelektualne svojine, kreirati izvedene radove, prodavati ili na bilo koji drugi način koristiti sadržaj sa Internet prodavnice, bez prethodnog pismenog odobrenja AP Sporting d.o.o. Beograd.

Nije dozvoljeno korišćenje Internet prodavnice za postavljanje ili prenošenje bilo kakvog pretećeg, lažnog, obmanjujućeg, zloupotrebljavajućeg, maltretirajućeg, uznemiravajućeg, klevetničkog, vulgarnog, opscenog, skandaloznog, izazivačkog, pornografskog ili profanog materijala.

AP Sporting d.o.o. će u potpunosti sarađivati sa svim organima vlasti u cilju otkrivanja i suzbijanja navedenog ponašanja, te apsolutno i bespogovorno poštovati sve naloge državnih organa kojim se zahtevaju otkrivanje ili pomoć u otkrivanju identiteta svakog ko postavi ili distribuira bilo kakvu informaciju ili materijal te vrste.

Takođe, sve informacije o tome da je došlo do nezakonite ili zabranjene upotrebe Internet prodavnice od strane trećeg lica, biće automatski prosledjene nadležnim organima vlasti.

Zabranjeno je da korišćenje Internet prodavnice i sadržaja objavljenog na njoj u cilju sticanja, ostvarivanja ili obezbeđivanja bilo kakvih imovinskih prava. 


 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail adresu: office@ap-sporting.rs, telefon (+381 11) 261-2167 ili pismenim putem na adresu: AP Sporting d.o.o.  Bežanijska 10, Zemun 11080 Beograd.